Menu

Předkrmy

Hovězí tartar s krémem ze zeleného pepře a bramborovými lupínky

235 CZK

 

Salát s jablky, řepou, brusinkami, mákem a kozím tvarohem

195 CZK

 

Hranolky ze sladkovodních ryb s tatarskou omáčkou

175 CZK

 

Náš uzený pstruh s Waldorf salátem

195 CZK

 

Slepičí vývar s morkovými knedlíčky

155 CZK

 

Hlavní chody

Pečený filet z candáta s jeruzalémským artyčokem, květákem,

nakládanými žampiony a lanýžovým velouté

495 CZK

 

Sumec pečený na uzeném másle s teplým čočkovým salátem

a krémovou omáčkou z bystročického zelí

395 CZK

 

Perlička na paprice s krupicovými noky a dušeným pórkem

345 CZK

 

Kančí pečeně Bourguignon s nastavovanou kaší a jelítkem

325 CZK

 

Telecí řízek s pažitkovými brambory Grenaille

425 CZK

 

Pečený vepřový bok s kapustou, bramborovým škubánkem,

jablky a omáčkou z hrubozrnné hořčice

305 CZK

 

Hlavní chody – vegetariánské

Kroupové rizoto se zastřeným vejcem, hlívou královskou, smrži a parmazánovou pěnou

265 CZK

 

Pečená zelenina s lanýžovým vinaigrette

245 CZK

 

 

Dezerty

Zmrzlina ze sýru Gran Moravia

125 CZK

 

Čokoládové tartaletky se slanou karamelovou zmrzlinou

a pečeným banánem

195 CZK

 

Povidlová buchta s rumovým šodó a makovou zmrzlinou

145 CZK

 

Tradiční krupicová kaše s nugátovým krémem

125 CZK

 

Naše čokoládové pralinky

90 CZK