Menu

Předkrmy

Hovězí tartar s hříbkovou pěnou

235 CZK

 

Fenyklový salát s citrusy, mátou a pistáciemi

195 CZK

 

Koktejl z argentinských krevet s avokádem

275 CZK

 

Náš uzený pstruh s Waldorf salátem

195 CZK

 

Slepičí vývar s morkovými knedlíčky

155 CZK

 

Hlavní chody

Mořský jazyk po mlynářsku s bramborami Grenaille a kapary

595 CZK

 

Pošírovaná treska s černou rýží a omáčkou z mušlí a šafránu

395 CZK

 

Perlička na paprice s krupicovými noky a dušeným pórkem

325 CZK

 

Kanec pečený na jablkách, červené zelí a bramborový knedlík

325 CZK

 

Telecí řízek s pažitkovými brambory Grenaille

425 CZK

 

Pečený vepřový bok s čočkou a petrželovým krémem

305 CZK

 

Hlavní chody – vegetariánské

Domácí vaječné nudle s černým lanýžem a kaštanovým pyré

345 CZK

 

Kroupové rizoto se zastřeným vejcem, liškou nálevkovitou a parmazánovou pěnou

205 CZK

 

Pečená podzimní zelenina s lanýžovým vinaigrette

225 CZK

 

 

Dezerty

Nabídka českých farmářských sýrů

195 CZK

 

Citronový koláč s lesním ovocem, mátovou pěnou a citronovým sorbetem

185 CZK

 

Čokoládová pěna se slanou karamelovou zmrzlinou

175 CZK

 

Tradiční krupicová kaše s nugátovým krémem

125 CZK