Menu

Předkrmy

Čekankový salát s jablky, vlašskými ořechy a modrým sýrem

195 CZK

 

Lehce zauzený telecí tartar ©2012

295 CZK

 

Argentinské divoké krevety pečené s bylinkovým máslem

3ks 295 CZK / 5ks 495 CZK

 

Marinovaný lososovitý pstruh s řepou, ořechy, hruškami a zauzeným créme fraiche

245 CZK

 

Parfait z kachních foie gras s fíky a brioche

445 CZK

 

Polévky

Polévka dle denní nabídky

85 CZK

 

Celerový krém s lanýži a zastřeným vejcem

135 CZK

 

Dvojitý hovězí vývar s játrovými knedlíčky

155 CZK

 

 

Hlavní jídla

Kukuřičné kuřátko pečené na másle s orientálním pilafem

½ 195 CZK / celé 360 CZK

 

Pečený filet ze pstruha, brambory Grenaille, listovým špenátem

a omáčkou Beurre Noisette

305 CZK

 

Telecí řízek s bramborovou kaší

395 CZK

 

Tournedos Rossini, filet mignon, foie gras a omáčka Périgueux

695 CZK

 

Na másle pečený telecí brzlík s jablky, pistáciovými oříšky Bronte,

uzenou cibulí a bramborovým pureé

665 CZK

 

 

Přílohy

Bramborová kaše

Vařené brambory Grenaille

85 CZK

 

Dezerty

Ovocné knedlíky se šlehaným tvarohem

1 ks 85 CZK/ 2 ks 165 CZK

 

Dýňový cheesecake s mandarinkovým sorbetem

195 CZK

 

Flambovaná čokoládová koule s mátovou pěnou, citronovým sorbetem a pistáciemi

295 CZK