Menu

Předkrmy

Čekankový salát s jablky, vlašskými ořechy a sýrem Fourme d’Ambert

215 CZK

 

Listový salát s kachním pršutem, pomeranči, pistáciemi a brioche

255 CZK

 

Lehce zauzený telecí tartar ©2012

295 CZK

 

Šneci po Burgundsku

půl tuctu / half dozen 180 CZK / tucet / dozen 360 CZK

 

Náš uzený losos s křenovou pěnou, hořčicí a křepelčím vejcem

295 CZK

 

Polévky

Celerový krém s lanýži a zastřeným vejcem

165 CZK

 

Dvojitý hovězí vývar s játrovými knedlíčky

155 CZK

 

 

Specialita Miroslava Kaliny

Na másle pečený telecí brzlík s kaštany, žloutkovou kroketou a podzimním lanýžem

695 CZK

 

Hlavní jídla

Pečená křepelka s jablky a žemlovou nádivkou s pistáciemi

395 CZK

 

Telecí řízek s bramborovou kaší

395 CZK

 

Pečený filet ze pstruha, brambory Grenaille, listovým špenátem

a omáčkou Beurre Noisette

345 CZK

 

Tournedos Rossini, filet mignon, foie gras a omáčka Périgueux

695 CZK

 

Přílohy

Bramborová kaše

Vařené brambory Grenaille

85 CZK

 

Dezerty

Tvarohové taštičky se švestkovými povidly, perníkem, hruškami a zmrzlinou z vlašských ořechů

1 ks 85 CZK/ 2 ks 165 CZK

 

Dýňový cheesecake s mandarinkovým sorbetem

195 CZK

 

Flambovaná čokoládová koule s mátovou pěnou, citronovým sorbetem a pistáciemi

295 CZK